Auto verkopen via Auto opkoper

Auto verkopen aan opkoper

Natuurlijk kun je jouw auto verkopen aan een auto opkoper. Dat kan in praktijk vrij eenvoudig. Het is een kwestie van opbellen en je krijgt een prijs te horen. In veel gevallen zal de prijs je niet aanstaan omdat jouw auto vele malen meer waard is. De auto opkoper wil ook lekker aan je auto kunnen verdienen en zal daarom niet de hoofdprijs geven. In sommige gevallen vragen zijn meer informatie op zoals foto’s en de historie en komen eventueel langs.

Het verschil tussen een auto opkoper en ons is dat je niet een bod krijgt op de auto van 1 persoon of bedrijf, maar dat er 5000 bedrijven een bod kunnen doen. Hierdoor is de kans velen malen groter dat er een beter en hoger bod tussenzit. Bovendien kunnen bedrijven tegen elkaar opbieden waarmee de prijs verder stijgt. Ons netwerk bevat ook merkspecialisten, schadespecialisten en vakgarages. Hierdoor beschikken wij over een netwerk aan kenners die eventuele problemen of schades goedkoper kunnen oplossen en daardoor een hogere prijs kunnen bieden.

Bij ons ben je dus verzekerd van het beste bod op je auto en bovendien hoef je niet langer te wachten dan 1 dag! Ga je akkoord met het voorgestelde bod dan kun je de auto meteen verkopen. Je bent direct van je auto af en hebt direct het geld in handen of op de bank. Dat is nog eens prettig zaken doen toch? Jij kunt met het geldbedrag weer gaan sparen, schulden aflossen of een andere bolide aanschaffen.

snel-je-auto-verkopen