Auto verkopen via een advertentiesite

Op deze pagina lees je meer over je auto verkopen via een advertentiesite.

Je auto verkopen via kan natuurlijk voor- en nadelen hebben. Een voorkomend voordeel is dat je een koper treft die precies op zoek is naar de auto die je aanbiedt. In dat geval kun je meer voor je auto terugkrijgen dan wanneer je hem bij een garage zou inruilen of aan een auto opkoper verkoopt.

Echter, waar veel mensen mee te maken krijgen wanneer zij een auto verkopen via een advertentiesite, is dat de koper de onderhandeling aangaat, de auto zeer uitgebreid inspecteert en in sommige gevallen zelfs terugkomt wanneer de auto toch niet bevalt. Hier sta je echt niet op te wachten. Voor veel mensen is ‘verkocht is verkocht’, maar daar heeft niet elke koper een boodschap aan. Daarom is het altijd verstandig om altijd een verkoopcontract op te stellen om gezeur achteraf te voorkomen.

Een ander irritatiepunt bij het verkopen via een advertentiesite is dat men lastig gevallen wordt men onzinbiedingen per telefoon en mail. Niet alleen particulieren proberen het onderste uit de kan te halen maar ook autobedrijven en opkopers. In veel gevallen wordt de advertentie nauwelijks goed gelezen, waardoor er vaak discussies ontstaan tijdens de bezichtiging van de auto.

Veel advertentiesites kosten geld. De advertentiesites welke gratis zijn hebben in praktijk weinig bezoekers en daardoor duurt het een stuk langer voordat je de auto hebt verkocht. In veel gevallen wil je niet weken blijven zitten met de auto wanneer je het besluit hebt genomen om de auto de deur uit te doen.

Al deze frustraties kun je jezelf besparen door een gratis bod op je auto te vragen via onze site. Binnen 1 dag weet je niet alleen wat hij waard is maar je kunt meteen de auto verkopen voor het genoemde bod. Geen addertjes onder het gras, communicatie met 1 partij en een goed voorstel waar je gewoon ja of nee op kunt zeggen. Bereik meer dan 5.000 autobedrijven en ontvang het hoogste bod binnen 24 uur. Met een druk op de knop heb jij je auto verkocht aan de hoogste bieder en ben je meteen van je auto af. Geen gezeur dus aan de deur.

snel-je-auto-verkopen